Techem international

Frank Hyldmar

Algemeen directeur van Techem GmbH en Techem Energy Services GmbH

Met zijn Deense origine werd Frank Hyldmar (1961) op 1 september 2015 tot algemeen directeur benoemd. Voorheen is Dhr. Hyldmar werkzaam geweest bij de Duitse Elster groep GmbH waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde bedrijfstak elektra en Smart-Grid activiteiten. Frank  Hyldmar is bovendien tussen 2012 en 2014 president geweest van ESMIG en daarna lid van de Europese Commissie Smart Grid Task Force. Voordat Hyldmar werkzaam was voor Elster heeft hij diverse management functies bekleed bij DHL, meest recent als manager Global Marketing & Sales. Daarvoor algemeen directeur voor Velux GmbH en marketingmanager bij Maersk Lines.

 

Dr. Georg Fronja

Managing Director van Techem en Managing Director van Techem Energy Services

Dr. Georg Fronja (geboren in 1968) maakt sinds april 2016 deel uit van het Techem management team als Chief Financial Controller (CFO). In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor het Financiële en het Administratieve luik van het bedrijf. Als gediplomeerd economist was hij voordien CFO en Managing Director van kranen-producent VAC Holding GmbH en Oerlikon Textile GmbH & Co. KG. In het begin van zijn professionele carrière heeft Dr. Fronja meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende afdelingen van Siemens, o.a. als hoofd Controlling, als hoofd Finance van Siemens China, en, zeer recent, als verantwoordelijke strategie van de energiesector.

 

Nicolai Kuß

Chief Operating Officer van Techem GmbH

Nicolai Kuß (geboren in 1974) werd aangeworven als Chief Operating Officer (COO) en is lid van het management team van Techem GmbH sinds december 2016. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfvoering van Techem. Dit op het gebied van installatie, uitlezing en afrekeningen, maar ook wat betreft de levering, de inkoop, IT en de kwaliteitszorg. Na zijn opleiding als Business Administration begon hij zijn professionele carrière bij het adviesbureau Ernst & Young in 1999 en heeft vervolgens doorheen de jaren ervaring opgedaan in de vastgoedsector. Hij was lid van het Duitse management van Fortress Investment Group en als COO was hij verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van de Groep GAGFAH en ook lid van het management team gedurende 6 jaar. Meest recentelijk was hij Chief Investment Officer en maakte hij deel uit van het management team van de Deutsche Immobilien Chancen Group.