Techem Smart Heating: innovatief en intelligent

De slimme keuze voor toekomstige energiebesparing: Smart Heating, met de intelligente technologie van onze partner Danfoss, optimaal aangevuld met innovatieve Techem-diensten. Dit laat een energiebesparing tot 20% toe.

Uw basisoplossing

Eenvoudiger kan niet: de slimme thermostaatkranen Danfoss ECOTM worden direct op de radiatoren geplaatst en zijn onmiddellijk gebruiksklaar. Dankzij de Danfoss ECOTM app kunnen ze in de woning via Bluetooth, op afstand worden geregeld en individueel worden geprogrammeerd.

Uw mobiele oplossing met een uitzonderlijke service

Nog flexibeler in gebruik: de centrale regeleenheid Danfoss AllyTM biedt niet alleen de mogelijkheid om de slimme Danfoss AllyTM thermostaatkranen rechtstreeks te regelen, via het apparaat zelf, maar ook van op afstand, ongeacht wanneer en waar u zich bevindt. Door de WiFi connectie kan u de slimme thermostaatkranen regelen via de Danfoss AllyTM app en zijn ze ook regelbaar via uw slimme speaker aangezien ze compatibel zijn met uw spraakassistent. Zo past u de temperatuur van elke kamer moeiteloos en naar believen aan.

 

 

Uw Techem-service

Techem installeert de Danfoss-thermostaatkranen voor u en legt aan uw huurders uit hoe ze worden bediend.

Kenmerken Danfoss Eco™ Danfoss Ally™  
Energiebesparing ★★★★★ ★★★★★  
Investering € € € € €  
Netwerkconnectie Bluetooth WiFi  
Smart home-integratie (Amazon Alexa, Google Home)  
Regeling van de radiatoren manueel; thuis via de Danfoss Eco™ app manueel; van overal via de Danfoss Ally™ app; met spraakbediening  
Intuïtief gebruik ★★ ★★★  
Slimme besparing ★★★ ★★★★